הכירו את שיטת מיינדשיפט
רובנו מודעים לעובדה שאנו נוטים לאכול יותר מדי כאשר אנו לחוצים, חרדים או משועממים. אנחנו גם נוטים לאכול יותר מדי כשאנחנו לחוצים וחרדים כי קשה לעמוד בפני הרגשות האלה. אבל מה אם הייתה דרך כמו מיינדשיפט שגורמת להימנע לחלוטין מהרגשות האלה?
אכילה רגשית וההשפעות שלה:
כולנו רוצים לרדת במשקל, אבל כשאנחנו מסתכלים על מספר הקלוריות שאנחנו צורכים על בסיס יומי, זה לא קל. אנחנו מופגזים כל הזמן בפרסומות ובהודעות בתקשורת שאומרים לנו שאנחנו צריכים לרדת במשקל. זה מוביל לאכילה רגשית וזה יכול להזיק מאוד לבריאות שלנו.
לעתים קרובות אנו חושבים על אוכל כעל משהו שאין לו רגשות קשורים אליו. אנחנו לא רואים באוכל משהו שנצרך עם כל רגש או הנאה, אלא חושבים עליו כעל מקור אנרגיה. כאשר אנו אוכלים יותר מדי, האנרגיה הזו נכנסת היישר לגופנו וגורמת לנו לתחושת אי נוחות מכיוון שאין לגוף שלנו מספיק אנרגיה להתמודד עם הקלוריות העודפות הללו. זה מוביל לאכילת יתר, שעלולה להוביל להשמנה ולסוכרת.
איך להיגמל מאכילה רגשית? הכירו את שיטת מיינדשיפט
הצעד הראשון להפסקת אכילה רגשית הוא לזהות את הבעיה ואת הטריגרים. חשוב להבין את הסיבות מדוע אנשים עושים זאת, וכיצד להימנע מכך. יש אנשים שהם פשוט יותר רגשיים באופן טבעי מאחרים, ויש לכך גם סיבות פסיכולוגיות. אין לזה פתרון קסם – אתה צריך ללמוד איך לשלוט ברגשות שלך ולעצור את עצמך מאכילה כשאתה לא רעב.
"אכילה רגשית היא בעיה נפוצה מאוד בקרב אנשים. זהו מצב שגורם לאנשים לאכול יותר מהנדרש, ובמקרים קיצוניים עלול להוביל לעלייה במשקל, למצוקה רגשית ואפילו למחלות פיזיות.”
על מנת לפתור את בעיית האכילה הרגשית תוכלו להשתמש בטכנולוגיה החדשנית של מיינדשיפט ולשנות את ההרגלים שלכם מהר מאוד!